Radio Merlijn App

Hier vind je alle informatie over de Radio Merlijn App voor iPhone, iPod Touch, iPad en Android. Via de App kun je live naar onze programma’s en non-stop muziek luisteren. Maar ook de programma’s op Uitzending Gemist en onze Podcasts zijn beschikbaar via de App. Je hoeft nooit meer je favoriete programma te missen, of tijdens de zomermaanden met klotsende oksels in een benauwde computerkamer te zitten.

Maar er is meer. Ook volg je via de App het laatste nieuws over Radio Merlijn op Twitter én lees je in de programmagids wat je de komende week kunt verwachten.

Download daarom snel de gratis Radio Merlijn app.

App downloaden

Hieronder lees je hoe je de Radio Merlijn App op je mobiel kan downloaden:

iPhone/iPad/iPod

1. Zoek in de App Store naar ‘Radio Merlijn’ (Wanneer je via de iPad in de AppStore zoekt, kies dan in het menu voor ‘iPhone en iPad apps’ )
2. Klik op installeren

Android

1. Ga naar Google Play op je Android-toestel of Tablet
2. Selecteer ‘Zoek’
3. Vul in: Radio Merlijn
4. Selecteer de Radio Merlijn app en klik op installeren
5. Volg de instructies op het scherm om de installatie af te ronden

Hulp of ondersteuning nodig?

Kom je er niet uit? Mail dan naar info@radiomerlijn.nl of bel 0575-502264. We helpen je graag.

Ontvangst
Om naar Radio Merlijn via je mobiel te kunnen luisteren dien je te beschikken over mobiel internet of een wifi verbinding. Wanneer je gebruikt maakt van mobiel internet is de kwaliteit van de stream het beste bij een goeie 4G/3G/UMTS dekking. De dekking kan per locatie en per mobiele provider verschillen.

LET OP!

Kosten
Wij brengen geen kosten in rekening voor het luisteren via de Radio Merlijn App. Je provider kan echter wel kosten in rekening brengen voor het gebruik van mobiel internet. Hoeveel deze kosten bedragen verschilt per provider. We raden je daarom aan alleen via mobiel internet naar Radio Merlijn te luisteren wanneer je een onbeperkte databundel hebt tegen een vast bedrag per maand of via een WIFI verbinding. Zo voorkom je een hoge telefoonrekening.

Mobiel internet in het Buitenland
In het buitenland kan je provider hoge kosten in rekening brengen als je via de App luistert naar Radio Merlijn. Dit kan ook als je beschikt over een onbeperkte internetbundel. Informeer daarom eerst naar de kosten voor mobiel internet in het buitenland, of maak gebruik van Wifi.